entertainmentdirectory.org/ads.txt.
Welcome Guest! | login
US ES

Celtic-bossen Lennon förberedd för bud på Edouard

manchester city tröja haaland Fransmannen gav ytterligare en demonstration av varför han har kopplats till en flytt till Premier League på söndagen.Neil Lennon förväntar sig att Odsonne Edouard kommer att vara efterfrågad efter att han inledde den nya säsongen med ett hattrick i 5-1-segern över Hamilton, även om Celtic tänker göra allt de kan för att behålla anfallaren.Everton och Leicester City är bland de Premier League-klubbar som kopplats samman med Edouard, som anslöt till Celtic för en rapporterad klubbrekordssumma på cirka 9 miljoner pund 2018 efter ett framgångsrikt säsongslångt lån.

22-åringen slog till med en trippel när Celtic inledde sin strävan efter att vinna den 10:e skotska Premier League-titeln i rad med en överlägsen seger på söndagen.Lennon är beredd på att det kommer att finnas intresse för den tidigare Paris Saint-Germain-spelaren under transferfönstret, men han hoppas kunna behålla sin värdefulla tillgång.

På frågan om det ryktade intresset för Edouard sade Celtic-bossen: "Vi kan inte hjälpa det, det är oundvikligt. Men vi ska försöka avvärja alla beundrare. Jag är säker på att det finns många där ute, men vi älskar att ha honom här och jag är säker på att han njuter av det."Han kommer att vara väl synlig för klubbarna redan innan säsongen börjar. Han hade gjort 28 mål fram till mars förra säsongen och jag var mycket nöjd med den målskörden.

"Jag var också nöjd med de mål han gjorde, han var i slutet av saker och ting och det gladde mig."Jag var verkligen nöjd, han gjorde fantastiska mål. Hans målvolym gör mig verkligen nöjd.

"Det var mål av en anfallare. Normalt förknippar man Odsonne med briljanta individuella mål, Manchester City tröja med eget namn men det var några nickmål och en löpning nära stolpen."Jag är helt överlycklig och jag är säker på att han är glad, men vi är ett lag som vill bygga vidare på det vi har börjat med."

Tags

hx201314
Followers:
callcredits caliblueirl cafe businesssupport brucetthurston brown-asia brotherlewie support9454 bridgitandjohn cleankutt-28 scrapiron8833 bluelady7 billing5509 biggirl1973 bbhowell718
Recently Rated:
stats
Blogs: 70
 Statistics

Statistics

Statistics