entertainmentdirectory.org/ads.txt.
Welcome Guest! | login
US ES

Top Blauw Trainingspak FC Barcelona Pre-Match Shirt x Patta

user image 2024-02-26
By: zx1314
Posted in: Voetbalshirts
Top Blauw Trainingspak FC Barcelona Pre-Match Shirt x Patta

Barcelona Voetbalshirts , Het FCB x Patta Patta scriptlogo pre-match shirt is gemaakt van 100% polyester en maakt gebruik van Nike Dri-FIT technologie, zodat je droog en comfortabel blijft. De Jersey heeft een lichtgewicht gebreide stof die soepel aanvoelt op de huid. Versierd met een geweven FC Barcelona-badge, een geborduurde Nike-swoosh en een gezeefdrukt Patta-scriptlogo op de borst. Afgewerkt met een geweven FCB x Patta label.
Voetbalshirts Sale Nederland , Patta, FC Barcelona en Nike creëren een aanbod van zes items dat gemakkelijk overgaat van stadsstraten naar voetbalvelden. Patta Creative Director Vincent van de Waal liet zich inspireren door de menselijke anatomie en weerspiegelt de sterkbloedige kracht van Barça-volgers. FC Barcelona x Patta pre-match shirt van het seizoen 23/24 voor dames. Gedragen door de spelers van het eerste team om op te warmen voordat ze het veld op rennen. Ontwerp dat de kleuren laat zien die door je bloed stromen, met het hart en het embleem vooraan en in het midden. Shirt met logopatch van FC Barcelona en geborduurd Nike-logo. Ronde halslijn. Korte mouwen. Nike Dri-FIT-technologie. Kleur: zwart.

FC Barcelona x Patta FC Barcelona x Patta

Graphic track jackets and bottoms receive graphic treatments featuring illustrative hearts and veins in team hues. Yellow-tinted tees and hoodies don three-way branding, while jerseys and caps promote coordinating designs. Trainingstop van FC Barcelona x Patta. Lange mouwen met een patch met het FC Barcelona-embleem en contrasterende Patta- en Nike-logo's. Pulserende afbeeldingen in blauw en granaat aan de voor- en achterkant. Met elastische manchetten en tailleband. Zijzakken. Zachte afwerking aan de binnenkant. Kleur: zwart.

Tags

zx1314
Followers:
callcredits caliblueirl cafe businesssupport brucetthurston brown-asia brotherlewie support9454 bridgitandjohn cleankutt-28 scrapiron8833 bluelady7 billing5509 biggirl1973 bbhowell718
Recently Rated:
stats
Blogs: 6
 Statistics

Statistics

Statistics